28 октомври 2011

Есента й отива

Есента така й отива
в рокля на жълти цветя
и едно прошепнато "обичам те",
разпиляло се по света.

9 коментара:

ранни записвания 2012 в Турция каза...

есента е много красива с това богатство от цветове и плодове, мого обичам есен

krassy каза...

да, аз също я обичам :)

Екскурзии Италия каза...

Прекрасна малка поема! Бих я казала, че е много елегантна и бих я сравнила с "малка черна рокля" на Диор. Странно сравнение, но такава асоциация извика в мен :) Поемата хем е кратка, хем е много нежна, хем стои като едно изящно бижу...

туристически агенции каза...

Колко е мило това кратко стихче "Есента така й отива
в рокля на жълти цветя
и едно прошепнато "обичам те",
разпиляло се по света."Много мило звучи. Изключително вдъхновяващо и разчувстващо се.Есента е един прекрасен сезон, когато листата така хубаво са покрили улиците и вървеейки все едно стъпваш по килим.Едно прошепнало обичам те...какво друго му трябва да човек, освен от време на време да чува тези мечтани думи, особено ако идват от сърце.

крем за лице със злато каза...

Кратко, но много лирично стихотворение. Обичам есента, това е моя рожден месец. Но не само за това, а и защото е мека, топла и нежна. Винаги, когато присъства в стиховете придава точно такъв мек и нежен оттенък и малко носталгия по отминалото лято, а с него и наближаващия край на годината. За мен това е периода, в който си правя равносметка за изминалата година...

рокли каза...

Много красиви и силни стихове"Есента така й отива в рокля на жълти цветя и едно прошепнато "обичам те", разпиляло се по света." от, които блика само любов.Сравнението на жълтите цветя е хубаво.Вдъхновяващо е може да погледнем всички от друга гледна точка на този така по мрачен сезон есента.И той крие своите красоти с тези падащи листа образувайки златни килими.Радвам, се е попаднах на този блог и тази статия, надявам се по често да обновявате информацията и да ни радвате.Поздравления.

екскурзия египет каза...

"Есента така й отива
в рокля на жълти цветя
и едно прошепнато "обичам те",
разпиляло се по света."Ако това обичам те се повтаря непрекъснато и пред хората, то като че ли наистина се разпилява и губя своята истинска стойност и важност за човека към когото са предназначени мечтаните думи.Трябва да има една златна среда, хем да не се казват често, хем и да се казват и най-вече те да бъдат показвани и да се усещат от другият човек , че са реални, а не просто ей така.Стиховете са кратки, но много силни и стойностни поздравления и дано често споделяте с нас.

почивка малта каза...

Много нежни и чувствени строфи:
" Есента така й отива
в рокля на жълти цветя
и едно прошепнато "обичам те",
разпиляло се по света." това разпиляно обичам те е като еди вид послание към всички нас да обичаме всеки и да правим добро където и да сме по света.Независимо дали познаваме даден човек или не, ако можем да му помогнем нека да го сторим.Благодаря за поделените строфи и дано по често да ни радвате. Сега се замислям че става като послание за реклама.Есента е красив сезон и ние тук в България трябва да сме горди че имаме и 4 редуващи се сезона.

почивки в чужбина каза...

Красива ли е една жена на нея всичко и отива независимо какво е облекла или през кой сезон я виждаш, Тя носи красотата вътре в себе си и силата да превръща всичко в любов. Пишеш страхотно...." Есента така й отива
в рокля на жълти цветя и едно прошепнато "обичам те", разпиляло се по света." Любовта е всичко което можем да подаряваме и да получаваме ей така без пари . Имаме ли ние имаме всичко и сме способни да постигнем всяка своя цел и мечта.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails