09 април 2010

За една награда ... и за мен...



Не мога да подмина тази Самодива, благодарна съм й за наградата, и какво да правя ще ви разкажа малко за себе си :)

Първо за десет неща, които харесвам и ме правят щастлива. За шест от тях съм писала преди време тук, така че ще допълня само 4:
- обичам изненадите;
- обичам шоколад;
- обичам да наблюдавам облаци;
- обичам да си играя с огъня :)

Продължавам с други пет неща, които не знаете за мен. Хубавото е, че нищо не знаете, а лошото, че и аз не знам :)
- от Бургас съм, обичам си родния град, и преди всичко обичам морето, затова преместването ми стигна до Варна, по-далече ще ми е трудно.
- Най-забавното сигурно е, че много ми е лесно да се загубя някъде, по-често в мислите, но ми се случва и между сградите :)
- Горното е следствие на разсеяността ми. Случвало ми се е при една командировка (забележете) през януари, да си забравя палтото, като се прибрах във Варна и се сетих, оказа се твърде късно :). На следващия ден и то се завърна от командировката. Случвало ми се е, да си изтърва влака, защото съм се качила на друг, който изобщо не потегли и слава богу, че иначе не зная къде щях да ида. Или пък точно, когато съм най-изморена след работа да се кача на грешен автобус. Случвало ми се е, да отида на погрешно място и да чакам за среща. Случвало ми се е, да платя по електронен път разходите за ток и вода на колегите ми и да им звъня посред нощите, за да им кажа, че няма нужда да се разхождат до съответните инстанции, аз съвсем случайно съм се погрижила. Случвало ми се е да си сваря рибките (за което се чувствам много виновна).И със сигурност зная как гърмят яйца, който се варят докато изври водата, а и след това. ...
- Иначе може и да не ви се вярва, но по професия съм финансист :), гледам да се концентрирам добре и да си проверя нещата няколко пъти, за да не забравя нещо. Мисля ,че добре се справям с преодоляването на разсеяното в мен в това отношение, може би защото си харесвам работата.
- Друго... пиша си от скоро, всъщност вече минаха около 2 години. Преди това не съм проявявала такива способности, освен някое и друго закачливо пожелание за рожден ден. Затова не съм наясно с правилата, пиша както ми дойде отвътре :). Затова не ме съдете строго :) Само хоби ми е.

Извинявам се, но последното условие няма да го изпълня, трудно ми е да отделя само 5 блога. За повече може да разгледате къде надничам аз, което ми напомня и да обновя малко местенцата :)

4 коментара:

DSdiva каза...

Приятно ми беше да те опозная, Краси!
Прегръдка и пожелание за хубава вечер :)

krassy каза...

Благодаря, хубави сънища от мен :)

Nezabravima каза...

Красиво!:)

krassy каза...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails